Anamaria Vasile

Test-ghicitoare. Aprinde un felinar și află ce te va aștepta în viitor

Crezi în preziceri? Dar în testele sub formă de preziceri?Acum nu mai e nevoie să mergi la ghicitoare ci doar să găsești un test în mediul online. În acest fel nu va fi nevoie să plătești nimănui și nici să renunți la secretele tale.

Îți vom propune și noi un test de acest fel. Tot ce trebuie să faci este să alegi un felinar. Apoi să citești ce lucruri te așteaptă.

1. Dacă ai ales primul felinar, te așteaptă o călătorie. Dacă vei primi o invitație, nu o refuza. Poate fi vorba despre un picnic alături de prieteni. Ai neapărată nevoie de o pauză pentru a te gândi la viitor.

Te vei distra și te vei umple de energie. Nu te îngrijora că nu vei reuși să faci treburile casnice. Trebuie uneori să te și odihnești.

2. Dacă ales al doilea felinar așteaptă-te la aventuri amoroase. Dacă ești singur fii cu băgare de seamă. La orizont se zăresc pretendenți. Dacă ești deja într-o relație nu este exclus că veți trece într-o altă etapă, mai evoluată.

3. Dacă ai ales al treilea felinar, pregătește-te, te așteaptă o avansare. Ai muncit mult și cu spor în ultima vreme. Acceptă imediat ce vei primi vestea.

Nu te teme dacă vei primi alte responsabilități, te vei descurca cu ele.

4. Dacă ai ales al patrulea felinar, te așteaptă o petrecere foarte veselă. Ai nevoie de așa ceva pentru că în ultima vreme doar ai muncit. Dacă îți vei pune o dorință, aceasta se va îndeplini.

Permite-ți o vacanță, altfel te vei epuiza complet.

5. Dacă ai ales ultimul felinar, vei găsi o activitate nouă cu ajutorul căreia vei reuși să-ți scoți în evidență talentele. Notează-ți toate ideile creative care-ți vin în cap pentru că vei avea foarte multe.

Ocupă-te doar cu lucrurile care îți plac, astfel vei avea și mult succes.