Anamaria Vasile

A castigat Dansez pentru tine in 2006 pentru iubitul ei care era in scaun cu rotile. Incredibil ce s a ales de cei 50.000 de euro

În 2006, Carmen Stepan a făcut o ţară întreagă să lacrimeze. Ea a câştigat sezonul al doilea al show-ului „Dansez pentru Tine”, unde a făcut echipă cu Victor Slav. Scopul?! Dorea ca iubitul ei, Dani Boariu, să meargă din nou, tânărul fiind de 7 ani imobilizat într-un scaun cu rotile.

Partenerul ei de viaţă avea tetraplegie spastică şi fractură la coloana cervicală. Imediat după emisiune, el a fost programat pentru o intervenţie chirurgicală în China. Costul operaţiei: cei 50.000 de euro câştigaţi pe „ringul visurilor”.

Din păcate, însă, totul a fost în zadar. Banii s-au dus pe apa Sâmbetei, intervenţia a fost nereuşită şi, colac peste pupază, cei doi s-au despărţit.

Acum, Dani este în continuare imobilizat în scaunul cu rotile şi locuieşte în Arad, unde are o firmă de webdesign.

De partea cealaltă, Carmen s-a mutat în satul natal, Aldeşti, şi, din păcate, frumuseţea ei a rămas o simplă amintire, trecerea anilor, dar mai ales grijile şi necazurile din ultimul deceniu punându-şi vizibil amprenta,