Anamaria Vasile

Maria Ciobanu în doliu! Fratele ei s-a stins din viață

Maria Ciobanu trece prin clipe grele, acum că fratele ei s-a stins din viață. Vestea a venit ca un trăsnet pentru ea, mai ales că Ilie era ultimul frate pe care îl mai avea în viață.

Maria Ciobanu în doliu! Fratele ei s-a stins din viață
Familia celebrei interprete de muzică populară Maria Ciobanu trece prin momente extrem de dificile. Ultimul frate pe care marea artistă îl mai avea în viață a trecut la cele veșnice. Vestea a venit ca un trăsnet pentru toată familia și nimeni nu se aștepta la asta.

Maria Ciobanu a postat pe pagina ei de Facebook un mesaj dureros în memoria fratelui ei. Aceasta i-a anunțat pe fanii săi că Ilie nu mai este în viață. „S-a stins din viață Ilie, ultimul meu frate. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească!”, a scris Maria Ciobanu lângă poza fratelui ei.

În urmă cu puțin timp a decedat și mama fiului nelegitim al lui Ion Dolănescu. Ionuț, fiul care nu a fost niciodată recunoscut de marele artist, este singurul care îi îngrijește mormântul acestuia și suferă pentru că nu a aflat niciodată adevărul de la mama sa. El bănuiește că Dolănescu este cel care i-ar fi fost tată, însă mama lui nu a confirmat acest lucru cât timp a fost în viață.

Maria Ciobanu s-a întors recent din Statele Unite ale Americii, unde ai trăit lângă fiica ei Camelia mai bine de trei ani. Ea a vorbit într-o emisiune de televiziune despre ultima sa dorință, pe care speră că i-o vor respecta copiii. „Anii trec… le-am spus copiilor mei că, dacă se întâmplă să ne ia Dumnezeu zilele să ne aducă în ţara… nu vreau acolo să ne înmormanteze, eu vreau în pământul meu.”, a declaratMaria Ciobanu pentru Antena Stars.