Anamaria Vasile

A mers la un târg de vechituri și a pus ochii pe un tablou. I-a plăcut doar rama, nu și pictura. A scos 20 de lei din buzunar și l-a cumpărat. Când a ajuns acasă și i-a tăiat pânza, bărbatul a avut un șoc! Uite peste ce dăduse bărbatul în spatele tabloului, toți îl invidiază acum!

Un bărbat din Pennsylvania a mers la un târg de vechituri și a cumpărat un tablou. L-a luat nu pentru că-i plăcuse pictura, ci rama a fost cea care l-a atras.

A ajuns acasă cu tabloul și s-a pus să taie pânza. Nu a terminat bine de tăiat, că a dat în spatele ei peste o hârtie veche.

După ce s-a documentat în stânga și-n dreapta, bărbatul a constatat că această hârtie din spatele tabloului era una dintre cele 24 de copii originale ale Declarației de Independență a SUA.

Documentul a fost vândut la licitație cu 2.4 milioane de dolari.

Nu e prima dată când se întâmplă astfel de lucruri. În 2010, un bărbat a cumpărat trei poze vechi dintr-un magazin de antichități. Randy Guijarro a plătit atunci doar 2 dolari. Una dintre ele i-a atras ulterior atenţia, deoarece i s-a părut că în ea apare celebrul Billy the Kid. S-a aflat ulterior că acest lucru este adevărat, iar imaginea, a doua cu Billy autentificată, valorează milioane de dolari.