Anamaria Vasile

A primit invitație la nunta celui mai bun prieten al soțului, dar mireasa îi strecurase în plic un bilețel numai pentru ea. Când a văzut ce a putut să-i transmită s-a enervat, a pus totul pe Facebook și a făcut-o de râsul lumii. Ce scria mireasa

O mamă a doi copii a fost invitată alături de soțul său la nunta celui mai bun prieten al acestuia, s-au dus, dar nu cu cea mai mare bucurie din cauza unui mic bilețel.

Soțul ei era cavalerul de onoare, așa că de-abia așteptau să ajungă mai repede la ceremonie și la petrecere. Totuși, mireasa simțit nevoia le strecoare și un bilețel în invitația de nuntă. Biletul a fost în cele din urmă publicat și pe internet unde a înfuriat mulți părinți, și nu numai.

Pe bilet scria: ,,Pentru toate mămicile care alăptează să știți că ne gândim la voi. Știm că veți avea nevoie să alăptați în timpul evenimentului nostru, așa că am aranjat un loc potrivit pentru a vă hrăni copiii, pentru a nu o face în public în fața familiilor și prietenilor noștri.

Pentru confortul vostru am organizat în toaleta femeilor o zonă confortabilă, privată și care este dotată cu scaune și pături pentru bebeluși.

Vă rugăm să folosiți această zonă pentru a alăpta. Mulțumesc.”

Mama care a primit biletul nu voia să refuze invitația, fiindcă soțul ei și mirele erau buni prieteni, așa că a cerut ajutorul unui grup de mămici de pe Facebook, unde a publicat și biletul.

În cele din urmă, după ce a luat în considerare să aducă copilul dar să îl alăpteze în baia restaurantului, dar a refuzat fiindcă a spus că dacă ea nu mănâncă în acea cameră, nici copilul nu merită să o facă, în cele din urmă, deci, au mers la nuntă, dar mama nu a dorit să își aducă și copiii.