Anamaria Vasile

A venit acasă și le-a spus părinților că și-a făcut o nouă prietenă la școală, iar părinții au mers de urgență la poliție!

Un caz care a rămas fără rezolvare timp de 20 de ani, și-a găsit deznodământul abia atunci când Nurse, o adolescentă din Africa de Sud, a cunoscut o nouă prietenă pe care fiica lor și-a făcut-o la școală.

Totul a început în 1997, când Celeste Nurse, nu și-a mai găsit fiica la maternitate, la trei zile după ce o născuse. Mama, în vârstă de 18 ani la acea vreme, a adormit cu fetița la piept, timp în care cea mică a fost furată.

Timp de două decenii, familia lui Nurse, nu a renunțat la ideea că nu își va mai vedea fiica niciodată, așa că i-au serbat în absență ziua de naștere în fiecare an.

Totul s-a schimbat, însă, în februarie 2015, când cea de-a doua fiică a sorților Nurse le-a prezentat acestora pe noua ei prietenă de la școală. Când au văzut-o, cuplul a intuit că este copilul lor răpit. Au aflat că fata, pe nume Zephany, era născută în aceeași zi cu fiica lor dispărută.