Anamaria Vasile

Bianca Drăgușanu, primele declarații după ce s-a spus că ar avea datorii de 140 de mii de euro: „Eu mereu mi-am plătit taxele”

Bianca Drăgușanu ripostează, după ce s-a scris că ar datora peste 140.000 de euro statului român. Blondina a făcut declarații, în exclusivitate, despre starea averii ei și a precizat cum stau lucrurile, în realitate.

Ca multe alte vedete, Bianca Drăgușanu este și ea victima multor zvonuri. De fapt, am putea spune că este chiar regina zvonurilor, mai ales nefondate! Însă, dacă de obicei le lasă să vină și să treacă, blonda pune piciorul în prag când vine vorba de afacerea ei, la care muncește din greu.

Bianca Drăgușanu, declarații despre avere
Bianca Drăgușanu a infirmat, astfel, că ar avea probleme cu afacerile ei. Mai mult, a precizat că nu a fost niciodată datoare statului, că și-a plătit mereu taxele și că dă bon pentru cel mai mărunt lucru, fie el și un nasture. Vedeta este pregătită să vină și cu dovezi concrete, motiv pentru care va prezenta chitanțele ce arată că este la zi cu dările la stat.

„Sunt presupuse datorii, mai mult decât atât, am vorbit mai devreme cu contabila mea şi cu managerul de la firma mea şi vreau să vă spun că eu niciodată nu am avut datorii la stat şi eu mereu mi-am plătit taxele la stat, iar eu mereu dau bonuri şi pentru un nasture în firma mea, aşa că în câteva minute aştept de la contabila mea, dacă poate să-mi trimită chitanţele, adică dovada faptului că eu mi-am plătit întotdeauna taxele la stat şi, mai mult decât atât, vreau să subliniez că nu am avut niciodată datorii la firmă, niciodată. Se poate vedea asta foarte simplu, nu înţeleg şi chiar nu îmi dau seama de unde vin cifrele acestea şi cum se fac constatările acestea, dar să stea toată lumea liniştită, că eu sunt foarte bine”, a explicat Bianca Drăgușanu, la „Star Magazin”, de pe Antena Stars.