Anamaria Vasile

Ai litera „M” în palmă? Află ce înseamnă acest lucru rar

Ai analizat vreodată cum se intersectează liniile din palma ta? Felul în care se corelează și formează anumite modele îți poate da indicii importante despre viața și cariera ta. Află ce înseamnă litera „M” evidențiată într-o palmă sau în amândouă.
Viitorul tău în plan personal sau profesional poate fi interpretat folosind ca punct de referință liniile din palmă. Modelul lor este unic pentru fiecare persoană și merită să îl analizezi pentru a înțelege ce informații noi îți poate oferi cu privire la traseul tău și șansele de a-ți atinge obiectivele dorite.
În general există 3 linii care se intersectează în aproape orice palmă. Sunt denumite linia inimii, linia vieții și linia capului. Aceste trei linii oferă cele mai multe informații cu privire la stilul tău de viață și viitorul care te așteaptă. Pentru un număr foarte restrâns de persoane liniile vieții, a inimii și cea a capului se intersectează într-o formă clară, fiind completate de o linie care apare mai puțin frecvent pentru a crea litera „M” în mijlocul palmei. Nu toate persoanele pot observa forme clare în palmă, iar litera „M” este destul de rară. Dacă ai un „M” în palmă poți considera că ești special, iar dacă apare în amândouă palmele este un semn foarte bun.

Semnificația ascunsă pe care o are litera „M” din palmă

Se consideră că persoanele care observă litera „M” în palmă vor avea succes în viață, însoțit de realizări materiale și un statut foarte important în societate. Sunt persoane motivate, care emană energie pozitivă, cu o atitudine proactivă. Au un simț dezvoltat al disciplinei și mari șanse să aibă succes în cariera pe care și-o aleg.
De asemenea, cunosc foarte bine firea oamenilor, pot judeca rapid caracterul unei persoane, realizează când aud minciuni și posedă o intuiție specială. Persoanele care au litera „M” întipărită în palmă sunt atrase în general de o carieră în domeniul educației, al scrisului sau al jurnalismului.

Cum să înveți să distingi litera „M” din palmă

Pentru a afla dacă ai acest model în palmă sau nu trebuie mai întâi să analizezi cum se intersectează diferitele linii și ce model formează în cazul tău.

Uită-te mai întâi la linia vieții. Începe din marginea de jos a palmei, între degetul mare și degetul arătător și se extinde până la baza degetului mare. Această linie oferă informații legate de sănătate și longevitate și poate indica traiectoria pe care o vei urma în viitor.

În continuare vei analiza linia capului. Aceasta începe de la marginea palmei, dintre degetul mare și degetul arătător, trece prin mijlocul palmei și poate fi dreaptă sau ușor curbată. Această linie dă indicii cu privire la modul în care iei decizii și dacă ai o voință puternică sau nu.
Linia inimii începe între degetul arătător și cel mijlociu și se curbează, continuând până la finalul degetului mic. Această linie descrie relațiile interpersonale și viața de familie. La final trebuie să te uiți și la o linie foarte mică și rar întâlnită numită linia sorții sau linia lui Saturn.

Unește linia inimii cu linia capului. Pentru unele persoane poate fi o linie scurtă, iar pentru altele se poate prelungi până la baza degetului mijlociu. Apare rar, acesta fiind și motivul pentru care litera „M” se formează în foarte puține cazuri în palmă. Linia sorții este uneori denumită și linia carierei pentru că reflectă norocul pe care îl vei avea în plan profesional, în funcție de jobul ales.

Este nevoie de o intersectare precisă a celor patru linii pentru a se forma litera „M”. În momentul în care liniile vieții, inimii, capului și sorții se combină în acest mod armonios și creează litera menționată se consideră că poți deveni cel mai bun în domeniul tău de activitate.