Anamaria Vasile

Andra, criticată de o mare cântăreață din România: „Este cea mai mare obrăznicie posibilă și…” :O Nu s-a mai întâmplat ca o artistă să spună așa ceva despre soția lui Cătălin

Andra este dur crticată de Luminița Dobrescu, una dintre artistele de renume ale României și prima artistă din țara noastră care a câștigat trofeul Cerbul de Aur.

Luminița Hortenzia Dobrescu, astăzi în vârstă de 72 de ani, este o interpretă de muzică ușoară din România, prima câștigătoare de origine română a Festivalului Internațional Cerbul de Aur, în anul 1969.

Pe contul său de socializare, Luminița Dobrescu a criticat-o pe Andra, care a spus despre piesa „Of, inimioară”, cu care Luminița Dobrescu a câștigat Cerbul de Aur, că face parte din folclorul românesc. Compozitorul piesei este Edmond Deda.„Hahahahaha…..!!!! Să auzi și să nu crezi …Andra cânta „Muzică Populară” și afirmă cu mult curaj, precum că piesa OF INIMIOARĂ este folclor românesc!!!!! Este cea mai mare OBRÂZNICIE posibilă și lipsă totală de respect față de o piesă sacră a muzicii ușoare românești, cu o dublă valoare în istoria acesteia!??? Compozitorul este EDMOND DEDA!! Și nu a scris manele!”, a comentat Luminița Dobrescu în mediul online.

Luminița Dobrescu a postat și o înregistrare video în care Andra cântă piesa respectivă alături de Lidia Buble.