Anamaria Vasile

Ultimă oră în familia MPFM! A născut!

Bucurie mare pentru fanii Mireasă pentru fiul meu. Cristiana, fosta concurentă, a devenit mămică pentru a doua oară. Frumoasa veste a fost dată pe reţelele sociale chiar de către ea.

Cristiana şi Marian sunt în culmea fericirii, după ce familia lor s-a mărit. Cei doi sunt mai fericiţi ca niciodată, mai ales că au visat dintotdeauna să devină patru.

Cristiana şi Marian şi-au ţinut fanii la curent cu tot ceea ce fac, astfel că nu aveau cum să nu împărtăşească şi această veste uriaşă cu ei. Cei doi sunt mai fericiţi ca niciodată, iar bucuria este una fără margini. Cristiana a adus pe lume o fetiţă perfect sănătoasă, iar totul a decurs bine.

“Bine ai venit pe lume!!❤️❤️❤️❤️❤️. Te iubim mult, prinţesa noastră frumoasă!! Îi mulţumim Lui Dumnezeu pentru a doua minune din viaţa noastră!❤️❤️❤️”, este mesajul transmis de Marian şi de Cristiana.

Cristiana şi Marian s-au cunoscut la Mireasă pentru fiul meu, acolo unde fiecare a intrat cu gânduri uriaşe în competiţie. Fiecare a vrut să întâlnească sufletul pereche şi să plece fericit din competiţie. Şi aşa a şi fost. Cei doi s-au văzut, s-au plăcut şi au decis să formeze un cuplu. Nu multă lume le dădea şanse de izbândă la început, ţinând cont de faptul că între ei este o diferenţă măricică de vârstă, dar Cristiana şi Marian nu au luat în calcul acest detaliu.

Sentimentele dintre ei au fost mereu cele care au contat, iar ce doi au ajuns chiar să facă şi nuntă. Acum sunt mai fericiţi ca niciodată, iar totul le merge cum nu se poate mai bine, alături de băieţelul şi de fetiţa lor nou-născută.