Anamaria Vasile

Bernadette de la Puterea Dragostei, declarații despre băieții din casă, inclusiv despre Culiță Sterp

Fosta concurentă de la Puterea dragostei a mărturisit că a intrat în emisiune pentru None, dar acum s-ar întoarce pentru Jador.Aceasta a vorbit despre fiecare băiat în parte, dar șli pentru motivul intrării ei în casă.

Nu am intrat pentru un băiat anume, dar îmi doream mult să îl găsesc pe None acolo. Mi-am dorit să intre în casă, dar nu a venit! Mi-a scris el, când am intrat eu în casă, mi-a dat sfaturi! Mi-a spus să gândesc mereu ce fac. Cu Jador… După ce am văzut că None nu e în casă, m-am apropiat de Jador. E amuzant, mă facea să mă simt bine. Nu știu dacă era îndrăgostit de Simina. Câteodată era, câteodată, nu. Mă făcea să mă simt nasol. A fost ceva cu năbădăi!

Jador îmi repeta să nu mai vorbesc cu ceilalți băieți. Sincer, i-am dat și motive!

Despre sărutul cu Alexandru Bobicioiu: Am ieșit toți, când eram în taxi, el a dat să mă sărute… M-a pupat, nu ne-am sărutat!

Am avut un sentiment ciudat. Vreau să-l cunosc mai bine pe None. El știe asta! Din câte știu eu, nu mai e cu Loredana.

Ce a spus Bernadette de la Puterea dragostei despre băieți:

Zănoagă

E un băiat foarte frumos. E drăguț când zâmbește. Se îmbracă frumos

Bobicioiu

E băiat frumos, are un caracter drăguț. Vorbește frumos, se comportă frumos, e manierat. Nu am simțit să merg mai departe.

Mocanu

E frumos, are un corp extraordinar, e stilat, se îmbracă frumos. E sufletist.

Hamude

E elegant, stilat. Vorbește frumos cu fetele câteodată. Nu m-a jignit, dar mi-a spus cuvinte urâte, că sunt disperată după Jador, m-a deranjat.

Ce caută Berna la un bărbat: Contează caracterul, să fie amuzant.

Iancu Sterp

Lumea a zis că aș fi avut ceva cu Culiță, dar suntem doar prieteni. Eu și Culiță am vorbit pentru Iancu, în rest nu am avut tangențe. O simplă prietenie! Deja era divorțat. Nu eu am fost motivul. Mergeam la cântări la el, îmi place cum cântă!

Jador

Cel mai frumos băiat din casă. Îmi place mult cum gândește, e matur, dar exagerează cu gelozia. Nu are defecte! Mi-aș dori să mă întorc în casă. Sufletul îmi spune să mă întorc pentru Jador, de ce să mint?! Mă înțeleg foarte bine cu el. Nu vreau să fie strict, dar să mă mai întrebe pe unde sunt și ce fac. Câteodată. Nu mereu!
Nu aș accepta o palmă de la un bărbat.

None

Îmi place cum arată la față, e foarte atrăgător. Îmi place și corpul. E bine definit. Pe None nu îl cunosc personal. Aș vrea să-l cunosc, să îl văd în față, să văd cum se comportă.