Anamaria Vasile

”Casa de piatra, Ella si Jador!” Primele imagini de la NUNTA celor doi >>>>

Jador este unul dintre cei mai doriti si curtati barbati din casa ”Puterea dragostei”.

Ella si Jador, nunta de vis
De-a lungul timpului, multe fete si-au dorit sa il cucereasca, insa niciuna nu a reusit sa ii fure inima. Ella a fost una dintre cele mai indarjite concurente la inima celebrului cantaret. Desi multi fani si-au dorit sa ii vada pe cei doi impreuna, acestia au continuat sa se certe si sa isi gaseasca motive pentru a nu forma un cuplu, cu toate ca atractia dintre cei doi este evidenta.

Pentru a se amuza, fanii au editat o fotografie de la nunta celor doi.

Iata cum ar arata cei doi daca s-ar casatori cu adevarat:

Ella de la Puterea dragostei e indragostita!
Chiar ea a recunoscut acest lucru, printr-un mesaj pe care l-a publicat pe o retea de socializare. Concurenta a fost surprinsa accidental, ascunsa in culisele emisiunii Puterea dragostei, impreuna cu nimeni altul decat Iancu Sterp. Cei doi erau asezati pe un pat dintr-o incapere din afara platoului Puterea dragostei, un fel de depozit, in tandreturi.

Cand persoane din staff-ul productiei au dat buzna peste Ella si Iancu, cei doi s-au intimidat putin, iar Iancu a incercat sa glumeasca spunand ca este verisoara lui venita in vizita. Ella se ascundea in spatele lui Iancu, intimidata si ea, mai ales ca intalnirea aceasta nu era una permisa de regulament. La asta au si facut referire cei din echipa de productie, care au inceput imediat sa strige „contractul, contractul”.

Ella s-a ridicat din spatele lui Iancu si, rusinata, si-a luat lucrurile si a spus ca gata, ea pleaca. Acela a fost momentul in care cineva i-a adus la cunostinta ca o camera de supraveghere este amplasata si in acel loc, iar ea si Iancu au fost oricum filmati.