Anamaria Vasile

Gabriela Cristea a strarnit revolta printre mame. Cum isi transporta fetitele

Vedetele noastre, autohtone, au găsit cea mai simplă metodă de a face reclamă unui produs sau altul. Asta nu e de rău, dar când te apuci să faci pe lupul moralist, lucrurile se pot întoarce împotriva ta.

Vedeta Antenei Star, Gabriela Cristea, împreună cu cei doi copii ai săi, și soțul Tavi Clonda, de ceva vreme au un serial pe rețelele de socializare, în care își prezintă viața de familie. La fel s-a întâmplat și cu episodul despre care relatăm, numai că, în afară de faptul că și-a lăudat noua achiziție în materie de mașini, a decis că este cazul să le ”apostrofeze” pe mămicile care își transportă copilașii în alte condiții, decât cele prezentate de ea în clip.

Cum își transportă fetițele
Gabriela a prezentat noile scaune, pe care le-a luat ”în barter”, pentru a le face reclamă și a mai câștiga niște bănuți, că de, stau cam prost la acest capitol, numai că, după vorba din popor, ”lauda de sine nu miroase a bine”, în loc să le determine pe mămici să dea fuga să le cumpere, acestea din urmă au cam început să critice cele văzute.

Multe comentarii, multe dintre ele răutăcioase (zice vedeta ?!), și cu bătaie directă, au început să curgă pe pagina sa oficială de pe facebook.

”Sincer, scaunele nu sunt atât de bune, voi vedeți ce rău dorm fetele? Fetița cea mare scapă capul de pe centură de câteva ori. Nu e ok totuși, încă e micuță pentru acest tip de scaun. Vouă că trebuie încă de cel care se lasă pe spate când adoarme”, a scris o mămică. Gabriela Cristea a răspuns ”răutăcioșilor”, și nu ar fi prima dată când are parte de astfel de comentarii la filmulețele postate pe facebook.