Anamaria Vasile

Cătălin Botezatu, prima apariţie în direct, la TV, după ce a fost operat: ”M-am săturat de bârfe! Voi merge mai departe până la capăt!”

Cătălin Botezatu a trecut prin momente dramatice în ultima perioadă, fiind supus unei operaţii care a durat mai bine de şase ore. Chiar şi aşa, însă, el nu se lasă învins, iar acum a apărut în direct, la TV, unde a vorbit despre starea lui de sănătate.

Cătălin Botezatu a avut o perioadă zbuciumată, iar acum se află în perioada de recuperare, după cum a mărturisit el în direct, n cadrul emisiunii prezentată de Teo Tradafir. Deşi este slăbit, el spune că are încredere că va fi totul bine.

”Acum bine, sper să fie şi mai bine, sunt în perioada de recuperare, am zis să nu ratez emisiunea asta. M-am săturat în primul rând de bârfe şi o să fiu scurt. Nu, n-am renunţat nici la fashion, nici la televiziune, voi merge mai departe până la capăt. Sunt aici, la televiziunea unde eu mă simt cel mai bine şi căreia îi mulţumesc foarte tare pentru că pe această perioadă lungă a avut grijă de mine”, a spus Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu, operat de urgenţă în Turcia
Cătălin Botezatu a fost operat în Turcia, timp de cinci ore. Medicii i-au extirpat o parte din colon, potrivit presei mondene, iar starea lui de sănătate este bună.

„Nu m-am speriat. Accepţi orice atunci când ştii că bate la uşă cineva, am simţit că moartea bate la uşă. Am avut numai coşmaruri, lumea nu ştie prin ce am trecut! Sufeream fizic, dar altceva arătam pe Instagram”, a declarat Bote la Teo Show.

„Nu credeam că o să am nişte dureri atât de mari. Niciodată nu am avut dureri aşa mari! Durere în tot corpul… Au trecut, mi-au dat tot felul de sedative. Blocul operator arată ca la NASA”, a mai declarat Cătălin, de pe patul de spital, reporterilor Teo Show care l-au însoţit în Turcia.

sursa: clickpentrufemei.ro