Anamaria Vasile

De ce nu mai suportă Ioana Ginghină să stea în fosta casă conjugală

An de foc pentru actriţa Ioana Ginghină care se pare că încă nu şi-a încheiat chiar toate socotelile cu fostul soţ, Alexandru Papadopol. S-au despărţit în vară, însă ea a rămas cu vila de lângă Bucureşti şi cu amintirile care o „chinuiesc şi o răscolesc”. Iar acum, bruneta sexy din „Numai iubirea” şi-a reorganizat viaţa şi vrea să se mute chiar în inima Capitalei.

După 12 ani de mariaj presărat cu rele şi cu bune, actorii Ioana Ginghină (42 de ani) şi Alexandru Papadopol (44 de ani) au divorţat discret, la notar, pe 23 iulie. S-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului „Numai iubirea” (Acasă TV) şi s-au căsătorit după doi ani, în timp ce filmau pentru „Daria, iubirea mea” (Acasă TV). Iniţial, s-au separat anul trecut, înainte de Crăciun, iar în vară, la divorţ, au stabilit la notar ca ea şi fetiţa lor să rămână cu vila din afara Bucureştiului, evaluată la 200.000 de euro. Însă actriţa vrea să renunţe la imobil pentru că a început lucrul, îşi continuă studiile şi vrea să se mute în centrul Bucureştiului. „Îmi doresc să mă mut din cauza aglomeraţiei. Aş vrea să stau în centru, dar e complicat. Amândoi vrem să se termine. Şi eu, şi el ne dorim să nu mai vorbim unul despre celălalt”, a spus Ioana Ginghină la Antena Stars.

Şi tot ea a mai povestit că nu vrea momentan să-şi refacă viaţa. „Nu există o persoană nouă în viaţa mea care nu trebuie refăcută acum. Viaţa mea e împlinită aşa cum este. Nu vreau să mă bag într-o relaţie. Primesc mesaje cu cereri în căsătorie, oamenii mă complimentează prin mesaje”, a mai spus Ioana. Vedeta are foarte multă treabă, are şcoala de actorie „Mini Art Show”, este actriţă la Teatrul „Ion Creangă” din Bucureşti şi trebuie să se ocupe şi de fiica ei, Ruxandra (11 ani). Împreună merg peste tot, iar Ruxi îi este cea mai bună prietenă.

„Nu se ştie când voi reuşi să mă mut în centrul Capitalei. Este un gând pe care sper să îl pun în practică anul viitor. Stau de opt ani în această casă din Dragomireşti (judeţul Ilfov, la aproximativ 20 km de centrul Bucureştiului – n.r.). S-a tot construit foarte mult peste tot în această zonă, iar traficul s-a îngreunat şi la orice oră este la fel de dificil să te deplasezi. În fiecare zi mă trezesc la ora 5.45, iar fiica mea la 6.10. Ieşim pe uşă la 6.30 şi tot întârziem de multe ori la şcoală din cauza traficului. Ea învaţă la Colegiul German «Goethe», aproape de Piaţa Romană. Efectiv, nu mai rezist, este un chin. Şi acum este mai complicat pentru că Ruxandra a intrat în clasa a V-a şi dacă înainte învăţătoarea era cea care înţelegea situaţia, acum are profesori şi ar însemna să întârzie aproape în fiecare zi la prima oră, la altă materie. Am şi un apartament doar al meu în Bucureşti, dar iarna asta stăm aici (în vilă – n.r.), nu ne mutăm. Ca să facem acest pas, ar trebui mai întâi să o conving pe fiica mea să renunţe la casă. Pentru că ea aici a crescut. Pe de altă parte, Ruxi e deja mare şi vrea şi ea să ajungă mai repede în oraş”, ne-a declarat actriţa Ioana Ginghină.

Sursa: click.ro