Anamaria Vasile

Câţi bani cere Andreea Bălan să cânte la o nuntă. Tariful îi permite să îşi cumpere o garsonieră în fiecare lună

Andreea Bălan este una dintre cele mai longevive cântărețe de la noi. Aceasta a devenit cunoscută la o vârstă foarte fragedă, în cadrul trupei Andre, alături de Andreea Antonescu. Datorită succesului și menținerii sale excelete în domeniu, solista își poate permită să aibă tarife imense. Cât plătesc cei ce doresc să o aibă la nuntă pe Andreea Bălan?

Cât plătesc cei care doresc să danseze la nuntă pe piesele Andreei Bălan?
Cu toate că sezonul în care majoritatea își organizează nunțile a trecut, au mai rămas câțiva care au așteptat special anotimpul mai rece pentru un astfel de eveniment. Nunta a devenit deja o seară mult am complexă și mai amplă decât era înainte, așa că mirii aleg să le ofere invitațiilor nu doar câteva delicatese și muzică pe măsură, ci momente artistice care să fie cu totul aparte. Andreea Bălan și-a organizat de curând nunta de vis, așa că acum are timp să le ofere același lucru proaspeților căsătoriți care o doresc la petrecerea de după ceremonii. Ei bine, tariful cântăreței nu este deloc unul ieftin. Pentru o nuntă, Andreea și Petrișor cer suma de 4.500 de euro + TVA.

„Andreea Bălan și Petrișor îți fac nunta de vis! Ai visat la o nuntă ca în povești? Îți dorești ca valsul mirilor să fie memorabil, iar invitații să aibă parte de un adevărat show și să se distreze toată noaptea? Andreea Petrișor, dansatorii și bandul îți vor face petrecerea o poveste magică plină de culori, costume spectaculoase și momente coregrafice excepționale”
Anunțul Andreei Bălan

Ce tarif cere Andreea Antonescu?
Show-ul Andreei este compus din două reprize a câte 45 de minute de muzică live, alături de dansurile profesioniste ale colegilor de scenă. De asemenea, pe parcursul momentului artistic, dansatorii schimbă nu mai puțin de 12 costume.

Până la petrecere, Petrișor se ocupă de valsul mirilor, cel mai special moment al serii, care trebuie să fie impecabil. Pe de altă parte, colega de trupă a Andreei, Antonescu, cere ceva mai puțin decât aceasta. Jumătatea cealaltă din Adre cere doar 2.000 de euro pentru a cânta la o nuntă.