Anamaria Vasile

Celentano este bețivul satului în „Las fierbinți” și are o nevastă urâtă și cicălitoare! Dar să vezi ce soție are în viața reală! Sigur îl vei privi cu alți ochi

Adrian Văncică, alias Celentano, din serialul Las Fierbinți, este unul dintre cele mai cunoscute personaje ale peliculei. Lumea îl știe mereu în stare de ebrietate, dar puțini le cunosc pe soția și fiicele actorului.

Pe cât de amuzant joacă rolul lui Celentano, pe atât de familist este Adrian Văncică. Acesta are o soție frumoasă și două fete minunate de care este extrem de mândru. Elena, soția actorului și cele două fete sunt „îngerițele” păzitoare ale bețivului din Las Fierbinți. Chiar dacă nu are foarte mult timp liber, fiind ocupat cu filmările, actorul este un familsit convins și își petrece timpul liber mereu cu familia, lucru care îl bucură la nebunie.


În viața reală, „Celentano” a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București, Facultatea de Teatru, specialitatea actorie la clasa prof. univ. dr. Mircea Albulescu.
Iată cum arată soţia şi familia din viaţa reală a lui Celentano: