Anamaria Vasile

Ce mare s-a făcut Tiago, fiul lui Adrian Mutu! Le priește viața în Emirate

Fostul mare fotbalist Adrian Mutu (40 de ani) este realizat pe toate planurile. Profesional îi merge foarte bine și vrea să mai rămână cel puțin un an la echipa a doua a lui Al Wahda, în Emiratele Arabe Unite, unde are un salariu de 15.000 de euro pe lună, iar în plan personal situația este la fel de bună.

”Briliantul” este fericit cu soția lui, Sandra (25 de ani), iar băiețelul pe care îl au împreună este superb. Micuțul Adrian Tiago are doi ani și jumătate și se pare că moștenește pasiunea pentru fotbal a tatălui său. La vârsta lui lovește foarte bine mingea, iar Adrian se topește atunci când micuțul intră pe terenul de fotbal.


Tiago stă și în Emirate unde tatăl său își desfășoară munca, și în București , dar merge și la bunicii de la Pitești sau în Timișoara, acolo unde locuiesc părinții Sandrei. Și, dacă la talent seamănă cu tatăl său, la chip este leit mama lui, căreia îi moștenește perfect trăsăturile fizice.

Adrian Mutu are patru copii
Însă acesta nu este singurul trofeu al fostului fotbalist. Din căsnicia cu Alexandra Dinu are un băiat pe nume Mario (16 ani), care locuiește în Italia, iar din căsnicia cu Consuelo are două fetițe superbe, Adriana Lea (13 ani) și Maya Vega (11 ani).