Anamaria Vasile

Scandal între Andreea Marin şi Dan Capatos! Prezentatorul a spus tot

Dan Capatos a povestit, în faţa camerelor de luat vederi, o experienţă uluitoare petrecută, în urmă cu câtiva ani. Celebrul prezentator a rememorat cu mare amuzament, momentul în care a ajuns la cuţite cu „Zâna Surprizelor”.

Dan Capatos a făcut dezvăluiri uluitoare, în cadrul emisiunii „Dosarele VIP”. Vedeta Antenei 1 a vorbit deschis despre momentul în care s-a certat cu celebra Andreea Marin.

“Prezentam o emisiune de monden pe vremea aceea. A venit Andreea Marin la noi la platou şi noi am luat-o şi am filmat-o de când a venit,, până a intrat în platou, emisiunea în sine şi apoi la plecare, pentru că doreau şi colegii de la Observator să facă o ştire cu treaba asta.Doar că, în momentul în care Andreea a intrat în platou, ea s-a împiedicat şi a căzut. După acest eveniment, ea mi-a spus <>, iar eu mi-am dat cuvântul de onoare că nu o să se întâmple. S-a terminat emisiunea, am condus-o la maşină , iar apoi m-am întors în redacţie, nu o să uit niciodată, şi mă uit pe ecrane şi văd căzătura Andreei. M-am dus repede la colegi şi le-a spus că i-am promis că nu o să apară căzătura, iar ei mi-au replicat <>. Apoi a sunat-o toată lumea, dar nu am vrut să înţeleagă faptul că eu nu am avut nicio vină”, a povestit Dan Capatos.

Andreea Marin a fost prezentatoare tv şi a fost căsătorită de trei ori. Din mariajul ei cu Ștefan Bănică Junior, a rezultat o fetiţă căreia vedeta i-a pus numele mamei sale, Ana Violeta. În prezent are o relaţie cu Adrian Brîncoveanu, un bărbat mai tânăr decât ea cu 12 de ani, angajat al Ministerului Afacerilor Externe.