Anamaria Vasile

Degetul mic arată TOTUL despre tine! Acesta este cel mai tare test al momentului

Pare greu de crezut, dar se pare că lungimea degetului mic de la mână poate arăta multe despre personalitatea ta! Privește atent imaginea, alege ceea ce te reprezintă și află totul despre tine, în doar câteva secunde!

Există o teorie conform căreia lungimea degetelor de la mâini reflectă caracterul omului. Așa cum acestea sunt diferite la fiecare om în parte, la fel și oamenii sunt foarte diferiți între ei.

Degetul mic de tip 2 – Oamenii care au degetul mic mai scurt decât nivelul primei linii de la degetul inelar sunt firi emoționale, sentimentale și foarte sensibile la durerea provocată de cei în din jur. Un astfel de om este întotdeauna gata să își lase treburile baltă pentru a veni cuiva în ajutor. Dacă a permis cuiva să ocupe loc în inima sa, atunci cu siguranță este pentru toată viața. Însă, dacă este trădat sau tratat altfel decât se așteaptă, asta îi provoacă o dezamăgire totală.

Degetul mic de tip 3 – Dacă degetul mic este mai sus de nivelul primei linii de la degetul inelar, atunci ești o persoană care mereu oferă extrem de mult. Acești oameni ies mereu în evidență datorită bunătății și nu refuză niciodată să facă o faptă bună. Sunt persoane care știu mereu să păstreze un secret. Unicul lucru pe care îl așteaptă de la alții este dreptatea și sinceritatea.