Anamaria Vasile

Detaliul bulversant observat de un fan în poza Alexiei Eram. „Mamă, cât”

la unele este implicată, iar relația cu Mario Fresh este cunoscută deja de toată lumea. Deși are doar 19 ani, Alexia este foarte matură și nu a intrat în febra operațiilor estetice, însă asta nu înseamnă că nu este înconjurată de astfel de persoane.

Recent, a postat o imagine pe rețelele de socializare, în care apare alături de mai multe prietene. Un fan a remarcat că una dintre fete are buzele injectate, destul de vizibil, și a ținut să precizeze acest lucru. „Mamă, cât BOTOX la dreapta ta, Alexia„, este comentariul pe care un prieten virtual l-a lăsat la fotografie.

Cum a început relația cu Mario Fresh
Alexia Eram a rememorat ziua în care l-a cunoscut pe iubitul ei, Mario Fresh, dar și cum s-a aprins flacăra iubirii dintre ei! Vă dăm câteva indicii: vedeta îl plăcea mult ca artist, iar Andreea Esca și Antonia au contribuit mult ca ei doi să se cunoască.

“În mai 2016, când Alex Velea a lansat piesa «Ziua mea». Eu știam că urma să mergi la șlansareț și ți-am spus că, dacă este Mario acolo, să mă chemi, pentru că mie îmi plăcea de Mario ca artist. M-ai sunat și m-ai anunțat că Mario este acolo, așa că am venit imediat. Acolo, ai pus-o pe Antonia să-mi facă cunoștință cu el și am stat de vorbă cu el toată seara. Când am plecat, m-a întrebat care este contul meu de Instagram și dacă vreau să îmi dea numărul lui sau dacă vreau să i-l dau eu pe al meu. Eu, fără să mă gândesc, nu i-am dat numărul meu, doar l-am luat pe al lui, ceea ce a însemnat apoi că eu trebuia să îi dau prima mesaj. După ce am vorbit o vreme prin mesaje, am ieșit la întâlniri și așa ne-am îndrăgostit”, a povestit fiica Andreei Esca pentru unica.ro.