Anamaria Vasile

Fosta iubită a lui Marius Elisei spune totul: ”S-a însurat cu Oana Roman doar pentru faimă!”

A ieșit puțin scandal în ultimele zile în lumea mondenă! Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit, dar au existat niște replici ale lor, unul față de celălalt, cu privire la evenimentul nedorit, de regulă, în viața de cuplu. Oana a trimis unele mesaje pe pagina de socializare, Marius a înțepat și el. Oana Roman a mers la o petrecere, în urmă cu aproape 10 zile, dar fără Marius, ci doar cu fetița lor. Fanii și-au pus întrebări: ”Cei doi divorțează?”

„Pentru cei care mă tot întreabă! Nu m-am dus la petrecere pentru că nu m-au invitat. E singura petrecere la care nu primesc niciodată invitație! Petrec timp de calitate cu Isa. Doar noi două! Și asta pentru că, asumat, am rămas doar noi două. Cel puțin deocamdată”, a fost mesajul postat de Oana Roman, pe Instagramul său.

Nu a rămas doar atât. Ulterior, Oana Roman avea să dea detalii despre ”încinsul” subiect. “A fost o zi în care am anunțat că eu și Marius ne-am separat, dar să știți că nu este sfârșitul lumii, nu moare nimeni. Este o decizie luată după foarte multă gândire, după foarte mult timp în care am pus în balanță totul și cred că este cea mai bună decizie, atât pentru el, cât și pentru mine. Cred că fiecare merităm să fim fericiți și mai ales cred că Iza merită să fie fericită.

Fosta iubită a lui Marius Elisei spune totul: ”S-a însurat cu Oana Roman doar pentru faimă!”
Și eu cred că o să putem și vreau să fim amândoi destul de responsabili încât să putem să creștem acest copil frumos și să avem o relație extrem de civilizată. Dar nu mai spuneți, vă rog: «Îmi pare rău», pentru că nu aveți de ce să vă pară rău. Eu sunt foarte asumată, știu ce am de făcut și este o decizie pe care am luat-o într-un mod extrem de asumat. Mulțumesc însă miilor de mesaje pe care le-am primit (…), chiar și cele critice. (…)”, a declarat Oana Roman într-o înregistrare urcată pe Instagram Stories.

Cu puține zile înainte, Marius Elisei lansase un mesaj care a trecut, însă, neobservat. A postat un video cu piesa ”Perfect fără tine”, a trupei Vama.