Anamaria Vasile

Dieta cu care Adelina Pestrițu a reușit să slăbească 13 kilograme. Iată care este meniul complet

Adelina Pestrițu a reușit să slăbească 13 kilograme, după ce a adus-o pe lume pe Zenaida Maria. Pe data de 10 noiembrie va avea loc botezul, iar vedeta vrea să arate impecabil la eveniment. Dieta cu care Adelina Pestrițu a reușit să slăbească 13 kilograme a fost căutată de toată lumea. Iată care este meniul complet.

Este o mămică sexy și a învățat singură ce să mănânce pentru a avea o siluetă de invidiat. Adelina Pestrițu a creat isterie în mediul online cu ‘somodieta’. Ei bine, proaspăta mămică a dezvăluit care este meniul complet al dietei. Adelina Pestrițu nu consumă doar somon cu broccoli și salată verde, așa cum se înțelese inițial, iar vedeta are 3 mese pe zi, destul de consistente. În timpul sarcinii, vedeta a acumulat 14 kilograme și a reușit să scape de acestea într-un timp foarte scurt, iar rezultatele sunt mai mult decât evidente.

Dimineața:

-somon fume cu pâine prăjită și unt sărat, 2 felii.
-avocado.
-o banană sau un măr verde.
-un suc de mere sau sfeclă roșie.
-merge și o cafea cu lapte cu zahăr brun (eu folosesc zaharină, dar nu pot s-o recomand mai departe că știu că nu este foarte sănătoasă).

Prânz:

-supă de legume. Simplă. Storci o jumătate de lămâie în bol. Poți încerca și supă de tăiței sau găluște care este minunată. Tot cu lămâie.

Gustări:
-migdale/caju/pomelo/mere verzi

Cină:
-somon la abur/grătar/cuptor cu salată verde și broccoli.

‘Am renunțat la sucurile acidulate. Pâine consum 2, maxim 4 felii pe o întreagă zi. Poți mânca și dulciuri, o singură dată pe săptămână îți sugerez, și doar de poftă, nu un cozonac jumate. Tot ce este consumat în cantități mici, potolește poftele și nu se depune pe coapse. În momentul în care simți că organismul tău nu mai poate consuma somonul, poți trece la alt sortiment de pește sau carne, respectiv: dorada, macrou, păstrăv, curcan, vită, chiar și porc. Le poți intercala. Toate pot înlocui doar peștele din dietă, însă NU înlocui și alte alimente din #somodietă cu cartofi prăjiți sau shaorma. Nu vor funcționa la fel. Ce e mișto la dieta asta, este faptul că, cina o poți lua și la 22:00 noaptea. În cele aproape 3 luni, am dat jos 13 kilograme și am scăpat de țesutul adipos (celulita) acumulat în cele 9 luni. Burtica se retrage cu succes de la un regim alimentar sănătos și curat.’, a scris Adelina Pestrițu pe edamagazine.ro.