Anamaria Vasile

Toată lumea vorbește că s-a împăcat cu Carmen de la Sălciua, însă Culiță Sterp se afișează public cu o altă femeie

Cei care îl cunosc pe Culiță Sterp nu mai știu ce să creadă despre acesta. După ce și-a încercat norocul la Puterea Dragostei, bărbatul va participa, alături de Roxana, la Roata Norocului. Apropiații spun însă acesta a fost la aniversare fostei soții, Carmen de la Sălciua. Cei doi au părut că se simt foarte bine împreună și au dat impresia că s-au împăcat.

Lumea crede că s-a împăcat cu Carmen de la Sălciua, dar Culiță Sterp se afișează public cu altă femeie
Culiță Sterp și Roxana și-au căutat perechea în cadrul emisiunii Puterea Dragostei, difuzată de postul de televiziune Kanal D. Cei doi vor participa împreună la Roata Norocului, unde vor concura în beneficiul unei familii defavorizate. Este vorba despre doi părinți care își cresc cei patru copii în condiții dificile.

În această vară, Culiță Sterp și Roxana au apărut împreună într-o fotografie, în timp ce se aflau în pat. Poza a circulat pe rețelele de socializare pentru o bună perioadă, însă în cele din urmă s-a dovedit că a fost vorba doar despre un colaj editat de fanii emisiunii Puterea Dragostei.

Culiță Sterp a fost în centrul atenției după despărțirea de Carmen de la Sălciua, dar recent au apărut informații potrivit cărora cei doi s-ar fi împăcat. Apropiații par să confirme aceste zvonuri. Aceștia spun că bărbatul a fost invitat la aniverasrea fostei soții, iar cei doi s-ar fi simțit foarte bine împreună.

„Am rămas trăsnit când am văzut că e acolo. Râdea, stătea doar pe lângă Carmen, o atingea tot timpul… Carmen era atât de fericită, de zici că era ziua nunții ei. E clar, au trecut peste toate necazurile dintre ei și, din nou, sunt împreună. Eu sunt puțin dezamăgit de Carmen și ușurința cu care a trecut peste scandaluri, dar asta e, e important să fie ea fericită”, a declarat un apropiat.