Anamaria Vasile

El e tatăl lui Carmen de la Sălciua, care a părăsit-o când era copil! Bărbatul a fost cântăreţ de muzică populară: “Talentul îl moștenesc de la tatăl meu” FOTO

Tatăl lui Carmen de la Sălciua a părăsit-o când era copil, cântăreaţa suferind enorm. Tatăl lui Carmen de la Sălciua a părăsit-o când era copil, după cum a povestit cântăreaţa de muzică de petrecere. Bărbatul şi-a lăsat familia, iar Carmen a fost crescută doar de mama sa.

„Eu pe mama mea o privez de lucrurile astea, ea nu știe decât că eu sunt fericită. Ea nu a știut că eu am probleme. Am încercat să ascund asta pentru că am învățat să trăiesc singură. De la tatăl meu am moștenit talentul muzical. Părinții mei s-au despărțit, am trecut prin dramele unui divorț, lucrurile astea te marchează”, a povestit Carmen de la Sălciua.

Tatăl lui Carmen de la Sălciua a părăsit-o când era copil: „În fiecare relație l-am căutat pe tata”

„Divorțul lor și faptul că eram singură într-un alt oraș m-a făcut oarecum să-mi iau inima în dinți și am devenit femeie, m-am maturizat foarte repede. Pe mama am avut-o foarte mult aproape, în schimb pe tatăl meu nu l-am mai avut și protecția paternă pe care și-o dorește orice fiică, asta mă afecta. În fiecare relație, convorbire cu un băiat, l-am căutat pe tata. Am căutat sprijinul pe care mi-l dădea tata, înainte să divorțeze” a mai dezvăluit Carmen de la Sălciua.

Tatăl lui Carmen de la Sălciua a părăsit-o când era copil: „Avea o voce deosebită și frumoasă”

Ea a postat o fotografie din tinereţea tatălui ei, care a fost cântăreţ de muzică populară. „Talentul îl moștenesc de la tatăl meu, care nu mai cântă acum din păcate, însă a câștigat pe vremea lui foarte multe premii la concursuri de mare anvergură, din vremurile acelea! Avea o voce deosebită și frumoasă și puteai să îl distingi de restul colegilor lui.”, a povestit, la un moment dat, Carmen de la Sălciua.

Nou: Vrei să primești știrile zilei pe Whatsapp? Își trimitem doar un mesaj zilnic cu cele mai importante evenimente, fară să te deranjam. Dacă ești interesat, trimite la numărul 0723111515, pe WhatsApp un mesaj cu „DA”.