Anamaria Vasile

Anca Serea angajeaza bona. Ce conditii stricte trebuie sa indeplinesti?

Anca Serea, mama a sase copii, isi cauta un ajutor de incredere. Vedeta a recunoscut ca pe masura ce numarul copiilor s-a marit, i-a fost din ce in ce mai greu sa se imparta intre sarcini. In cele din urma, a ajuns sa se simta coplesita.
Asadar, vedeta este in cautarea unei bone, o persoana care sa locuiasca alaturi de ea, sotul ei si copiii lor si care sa fie in permanenta cu ochii pe juniori, in special in weekend-uri.

„Desi ador meseria de mama, iata ca sunt momente in care am cu adevarat nevoie de sustinere din partea unei persoane din exterior. Cautam o bona care sa stea cu familia noastra in fiecare zi, in special in weekend.

Cei care ma cunosc stiu ca nu imi place sa ma plang, dar vin momente in care efectiv sunt coplesita. Este intr-adevar minunat sa ai in viata sase mici minuni, insa nu neg faptul ca nu este deloc usor. Chiar daca familia mea imi este alaturi si ma sustine neconditionat, am ajuns la concluzia ca ne este necesara inca o mana de ajutor, respectiv din partea unei doamne care sa stea cu cei mici. Chiar daca principala calitate pe care o urmarim este de a iubi foarte mult copiii si de a-i face placere sa lucreze cu ei, ne dorim si urmatoarele:
– Sa fie jucausa – atunci cand ai in preajma copii, este de la sine inteles ca trebuie sa poti crea jocuri, activitati si diverse lucruri cu care sa le captezi atentia. Nu este o solutie pentru nimeni timpul petrecut in fata televizorului.
– Sa fie o persoana activa – copiii au mult mai mult energie comparativ cu adultii, prin urmare si doamna care ne va ajuta trebuie sa fie sprintena pentru a tine pasul cu ei