Anamaria Vasile

Familie de suflet. Fiecare om aparține celor 5 familii spirituale

Sufletul este energie, același tip de energie care ceeaza totul în Univers. Atunci când ne reducem la starea pură de energie suntem cu toții interconectați sunt toți suntem unul. Suntem aici pentru că avem un scop, un motiv pentru a există.

Mulți înțelepți consideră Pământul un loc în care am venit pentru a învață diverse lucruri și a experimenta viață în formă materială. Pe Pământ putem experimenta plăcerile fizice și materiale și să învățam iubirea, ură și toate celelalte emoții dintre ele.

La nivel de suflet, suntem aici pentru a merge în această călătorie și chiar dacă drumul fiecăruia este ușor diferit. Venim aici cu un grup de suflete cu care suntem în armonie din punct de vedere energetic. Membrii din familiile de suflet sunt conectați în timpul vieții pe pământ.

Oamenii din familiile noastre de suflet sunt cei cu care avem un contact între suflete fiind parte a călătoriei noastre de pe acest pământ.

Uneori, formăm echipe pentru a creeă și aduce inovația pe pământ. Cu toții aparținem unei anume familii de suflet, iar aceste familii sunt aici pentru a servi unui scop diferit.

Iată cele 5 tipuri de familii de suflet care există pe acest pământ.

Familie de suflet #1: Sursă
Mai întâi este important să înțelegem că suntem cu toții Sursă de energie. Într-un semn anume, totul din acest Univers este parte din Sursă de energie. Ceea ce înseamnă că suntem cu toții interconectați.

Deși suntem interconectați cu orice lucru din Univers, sufletele noastre au ales Pământul că locul perfect pentru materializare. Așa că împreună suntem responsabili pentru viață de pe planetă Pământ.

Fiecare acțiune și orice gând creează o undă în cosmos, undă care afectează pe toată lumea. Când ne rânim pe noi înșine ori pe ceilalți, energia această influențează și lumea în care trăim.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.