Anamaria Vasile

Fanii au criticat-o dur pe Andreea! “Esca, ai ceva între dinţi!” Răspunsul ştiristei a fost genial, are mereu cuvintele la ea!

Andreea Esca (45 de ani) are cuvintele la ea şi la ştiri, şi în viaţa de zi cu zi. Aflată pe final de vacanţă, vedeta a anunţat că de luni, 8 ianuarie, se întoarce la serviciu, însoţind mesajul, pe Instagram, cu o fotografie în care zâmbeşte larg. Un fan mult prea cârcotaş i-a atras însă atenţia că are un rest de mâncare între dinţi.

Reacţia Andreei a fost delicioasă. Nu s-a supărat, nu s-a jenat, ba chiar a recunoscut că a văzut micul “accident” în fotografie, dar că nu a dorit să folosească programele de editare pentru a şterge restul de mâncare. “Am văzut, dar nu îmi place să folosesc Photoshop-ul”, a răspuns ştirista de la PRO TV pe Instagram, acolo unde o urmăresc peste 240.000 de fani.

Andreea Esca, despre fiica ei: „Există limite și reguli”
Pentru Andreea Esca familia este pe primul loc. Prezentatoarea de știri a vorbit despre relația cu fiica ei și despre cum se descurcă Alexia cu Bacalaureatul.

Andreea Esca a dezvăluit că în urmă cu puțin timp nu se gândea că va reuși să pună pe picioare câteva proiecte la care a visat întotdeauna. Aceasta nu a neglijat niciun moment creșterea celor doi copii ai săi în care investește cel mai mult.

„Am emoții pentru fiica mea care dă examenul de Bacalaureat, dă examen la 13 materie, contează foarte mult nota de la Bacalaureat pentru facultate. Muncește foarte mult și îmi doresc să iasă totul bnie. O susțin prin faptul că în mine găsește un om cu care poate să vorbească orice, care să îi fie alături, un om care să-i dea sfaturi, să plângă sau să se bucure alături de ea.

Întotdeauna am fost eu prima care am deschis subiecte care ar fi putut fi mai greu de abordat și ea s-a simțit în siguranță să vorbim. Vorbesc cu ea de la nivelul unui prieten dar și ca părinte, există limite și reguli. Nu am îndrumat-o către nicio profesie dar nici nu am oprit-o”, a declarat Esca despre relația dintre ea și fiica ei. Vedeta a vorbit cu entuziasm despre proiectele pe care le-a demarat în ultima perioadă și cât de important a fost pentru ea să facă ceea ce îi aduce satisfacție profesională, comunicarea media.

„Ultimii ani au însemnat dezvoltarea mea profesională, deși nu aș fi crezut că mai sunt lucruri pe care aș vrea să le fac, desigur sunt în același domeniu, toate au la bază comunicarea dar nu m-am gândit că o să am o revistă, nu m-am gândit că o să am un site și o emisiune la radio. Lucruri pe care nu am crezut că o să le am. Lucruri de care sunt mândră. Uneori lucrurile sunt într-o zi mai grele, altele mai ușoare, trebuie să-ți ofere satisfacție”, a declarat Andreea Esca pentru AntenaStars.