Anamaria Vasile

Îți mai aduci aminte de Simona Amânar? Cum arată fosta gimnastă de când s-a lăsat de sport. Are trei copii și este de nerecunoscut

Simona Amânar rămâne una dintre cele mai faimoase gimnaste din România și din lume. Ne-a ţinut cu sufletul la gură la fiecare campionat mondial şi european, la Olimpiade, iar acum viaţa i s-a schimbat complet.

Simona a reușit să aducă în lunga sa carieră sportivă nenumărate medalii pentru țară, fiind a doua sportivă de origine română care a fost inclusă în Galeria Celebrităților din Gimnastica Internațională, după Nadia Comăneci.

Fosta mare campioană la gimnastică a inspirat milioane de copii din întreaga lume să îi urmeze cariera, însă, după ce s-a retras din cariera sportivă, nu a mai fost prea prezentă în viața publică și a avut și motive întemeiate.

Căsătorită cu Cosmin Tabără, Simona și-a întemeiat o familie cu acesta și au împreună trei copii, doi băieți și o fetiță, iar cel mai mic dintre copii s-a născut în urmă cu doi ani.

Acum, Simona este soție și mamă cu normă întreagă. Ajunsă la vârsta de 38 de ani, este antrenoare de gimnastică, are un exercițiu extrem de dificil care îi poartă numele și lucrează ca asistent universitar la o facultate din Timișoara.

În prezent, aceasta locuiește alături de soțul său, Cosmin Tabără, fiul fostului ministru, Valeriu Tabără, și de cei trei copii ai lor în orașul de pe Bega. Cei doi s-au căsătorit în 2002, la Timișoara. De asemenea, Simona este și vicepreședinte al Federației Române de Gimnastică.

Și pe plan fizic, Simona s-a schimbat destul de mult, însă a rămas la fel de carismatică precum era în cariera sa sportivă. Deși s-a mai împlinit puțin, aceasta rămâne o femeie extrem de frumoasă.