Anamaria Vasile

HOROSCOP, cu astrologul Mariana Cojocaru pentru săptămâna 20 – 26 aprilie 2019. Gemenii trebuie să fie atenți să nu se accidenteze, Leii pot fi trădați în dragoste

Horoscop Mariana Cojocaru pentru 20 – 26 aprilie 2019: Lună plină dublă în Balanţa. Acest eveniment rar afectează toate zodiile.

Horoscop Mariana Cojocaru pentru 20 – 26 aprilie 2019

Berbec- O perioadă în care câștigurile sunt guvernate de aspectele karmice. Munca înnobilează pe om, deci cei care muncesc pot avea și probleme de descifrat, dar și câștiguri din care e bine să dăriuască celor mai puțin norocoși.

Cei care nu câștigă, vor trebui să înțeleagă cum să-și orienteze destinul pe calea corectă, cu care au venit la naștere pe astrograma personală. Sănătatea are nevoie de sfat astro-avizat.

Taur- Pentru cei mai mulți nativi banii sunt foarte importanți, dar dacă nu înțeleg de la mine cum să îi investească și să-i organizeze, pot avea mari surprise și necazuri pe viitor. Cu cei care nu câștigă și stau pe spinarea altora și a statului nici nu are rost să comunic.

Cei din urmă pot avea probleme de sănătate și identitate karmică(identificarea locului în Univers). Love is in the air, pentru tot zodiacul.

Gemeni- Aspecte nu tocmai vesele se prefigurează pe astrograma generală a perioadei. E complicat să vă explic de opoziții, de cuadraturi și de tot felul de aspecte academice ce țin de toate domeniile pe care le-am studiat.

Harta natală e cea mai bună busolă de orientare în spațiu și timp pentru cei ca voi. Risc de accidente, luxații, intervenții stomatologice, probleme hepatice și de bilă(sănătate).

Rac- Domestice și domestici cum sunteți, vă desprindeți greu de casă. Unii vor dori să revadă meleagurile copilăriei(ordinea karmică ține de rude de grd. unu și de reîncărcarea bateriilor la locul de baștină).

Tensiuni în cuplu, certuri, separări, divorț, atunci când vorbim de dragoste. Aspecte pe care trebuie să le înțelegeți în profunzime, indiferent dacă vă considerați compatibili sau nu cu jumătatea-soarta.

Leu- Câștigurile țin de chiverniseală și de alegerile inspirate pe care le faceți. Dar, cum cei mai mulți, intră în domenii de activitate care nu rezonează cu ei e bine să consulte astrograma karmică cu planetele retrograde, pentru a le putea decripta misterele cu care au revenit pe pământ.

Sănătatea e dată de relația matrimonială și de cea de concubinaj. Atenție! Risc să trădați în amor și să fiți trădați. Deplasări.

Fecioara- Îndreptați fața către credință și cunoașterea esoterică. Critica nu vă este de folos, decât dacă sunteți și autocritici cu voi înșivă. Spiritualitatea este un domeniu care nu cuprinde doar religia, ci și astrologia profundă, nu cea făcută de amatori.

Sunt mulți care se adresează și vorbesc cu amatori în domeniu, chiar și atunci când vorbim de bio-energo-terapie și domenii adiacente. Fiți foarte atente/ți!

Balanța- Fiecare zodie guvernează un organ intern important. General vorbind, în cazul vostru plămânii și coloana sunt zonele cele mai sensibile. Atenție la câștigurile suplimentare, la posibile tranzacții și moșteniri!

Cum graba strică treaba, e musai să nu vă aventurați pe cărări de destin, că vă puteți bloca. Apoi, când vă ajunge cuțitul la os,veți ajunge la mine să vă învăț căile de deblocare.

Scorpion- Posibile controale la locul de muncă și probleme cu justiția. Afecțiuni care sunt în stare latente se pot croniciza rapid, peste noapte(cruce de dus).

Căile de vindecare sunt la mine și mai sunt foarte puțini în țară(nu-I vedeți la TV pentru că sunt pustnici, călugări și foarte puțini preoți cu har) și în lume care știu și dețin aceste secrete. Căsătoriții au casa plină de energie negativă acumulată ca la carte.

Săgetător- De ce nu mă mir că Prodanca e tot timpul la TV? E Săgetător și a făcut tot ce i-a stat în putere să-și termine mama. Mare vedetă, de altfel, a fost doar Mama ei. Așa a făcut Zăvoraca(Gemeni și Mama ei a fost Săgetător).

Știți de ce “plâng” chitarele astea două? Pentru că nu au remușcări și nu le rănesc amintirile. Sunt “demne” reprezentante ale zodiei care fac orice să apară pe sticlă. Foarte mici excepții…(nu mai am loc aici să vă dau exemple).

Capricorn- Viața în izolare la mănăstiri și în singurătate vă purifică karma. Căsătoriții și cei care au relații de dragoste incomode să nu se aștepte la așa ceva. Mă refer la karma de grup, deoarece cea personală este cu totul altceva.

Acolo vă pot învăța cum să vă eliberați singuri din acest lanț nepotrivit și aproape de nerupt pentru țară.Vă spun:într-o viață viitoare, cu siguranță nu voi mai alege această țară.

Vărsător- Multe alegeri vă aparțin și ne aparțin, de aceea cei mai mulți nu suntem respectați la adevărata valoare. Mulți s-au cățărat pe spinarea mea în televiziune și, cu siguranță, mulți se și recunosc în cele spuse de mine.

Cuvânt cheie previzional: Dezvăluiri. Țara are nevoie de un conducator născut în această zodie: tânăr, direct, neînfricat. România este în Zodia Vărsătorului. Trebuiesc înlăturați Scorpionii…

Pești- Tranziția a fost făcută de un singur Om la Noi: Președintele Iliescu. În Rusia de un alt Om Mare: D-l Gorbaciov. Ambii nativi ai aceastei zodii. Era Vărsătorului cere Vărsători în toate instituțiile, sau uranieni.

Sunt puțini uranieni adevărați pe Planetă. O Doamnă asemeni mie este în U.S.A., o altă Doamnă este în Australia și, cu siguranță trebuie să mai fie una în Rusia. Dar, cum la Tv nu este promovată Marea Rusie, nu o știu. Cu siguranță, nu sunt bărbați cu abilități de cunoaștere…

Magazinul tău online complet. Reduceri uriașe de preț la toate produsele. CLICK AICI sa vezi ofertele lunii aprilie