Anamaria Vasile

Vezi care sunt previziunile astrologice pentru zodia ta

Berbec

Primul semn al zodiacului, reprezintă forța brută a vieții și voința de a trăi și a supraviețui. Pentru că este un semn cardinal, Berbecul este orientat către atingerea scopurilor. Este foarte competitiv, dorind să obțină totul prin forțele proprii și să îi întreacă pe alții. În dragoste, Berbecul este făcut să aibă relații multe și trecătoare, foarte pasionale, dar care se sting repede, la fel cum s-au aprins.

Taur

Este întotdeauna puternic, răbdător, perseverent și stabil. Deși poate fi destul de încăpățânat, acest lucru îi aduce și multe beneficii. Este foarte înțelegător cu cei apropiați și calm până în măduva oaselor. Taurul este făcut să fie capul familiei și să își facă propriul său cuibușor, pe care nimic să nu îl clatine. În dragoste, Taurul este sortit să își ducă viața liniștit alături de o persoană previzibilă și stabilă, cu care își poate întemeia o familie.

Gemeni

Râvnește după variație. Este foarte curios și are mintea foarte deschisă, dar poate fi și superficial în relațiile cu ceilalți, fiind destul de instabil. Despre el se spune că ar avea două fețe, dar se răzgândește adesea și își schimbă cu ușurință opiniile, fără vreo rea intenție. Nativul Gemeni va fi fericit în dragoste doar dacă găsește pe cineva care îl stimulează permanent din punct de vedere intelectual. Îi este menită o persoană inteligentă și cu gândire limpede, care îi respectă nevoia de libertate și de aventură.

Rac

Este o zodie de apă și este cel mai romantic dintre semnele astrologice. Fiind mereu în căutarea iubirii perfecte, ca în povești. Este o persoană cu o intuiție ieșită din comun și, pentru că planeta care îi guvernează zodia este Luna, este empatică și iubitoare. Poate să aibă și schimbări de dispoziție destul de drastice. Racii sunt prieteni de nădejde și parteneri de încredere, care dau totul într-o relație. Sunt făcuți să își întemeieze o familie. Pentru că menirea Racului este de a-și găsi sufletul pereche și de a învăța că există și iubire adevărată, pentru care merită să devină „vulnerabil”. Va fi complet atunci când va găsi o persoană care îi ia sentimentele în serios și care are într-adevăr grijă de el.

Leu

Este un semn de foc guvernat de Soare, care îi oferă niște trăsături de caracter specifice: determinare, ambiție, șarm, egocentrism, grandomanie, expresivitate, mândrie. Leul își dorește cel mai mult să stârnească admirația celorlalți.Își dorește să conducă, pentru că se consideră a fi deasupra tuturor. Este, într-adevăr, un lider bun, chiar dacă uneori poate fi orbit de iubirea de sine. Care, nu îi permite să admită că ar putea greși sau că are defecte. Leul este sortit să își creeze o viață frumoasă alături de o persoană care să îl aprecieze sincer și să-i spună acest lucru cât mai des. Jumătatea lui trebuie să îi înțeleagă dorința de a fi mereu în centrul atenției și să îl lase să domine.

Fecioara

Este un semn de pământ și, prin urmare, este o persoană stabilă, calculată și pragmatică. Faptul că este guvernată de planeta Mercur o face să aibă o minte sclipitoare. Inteligența ei ieșită din comun o duce departe în viață, alături de meticulozitate și o capacitate extraordinară de organizare. Problema Fecioarei este că are un simț al observației (prea) ascuțit. În combinație cu stilul ei direct de a vorbi, o împinge să critice cam mult oamenii din jur. Perechea destinată Fecioarei este o persoană pragmatică și independentă. Trebuie să aibă grijă de ea însăși si se descurcă cu ușurință chiar și în cele mai dificile situații. Fecioara are nevoie de un partener care să fie egalul ei din punct de vedere intelectual. Îi va fi foarte greu să găsească asta, pentru că este un semn foarte inteligent, poate chiar sclipitor.

Balanța

Este un semn al echilibrului. Pentru că este guvernat de planeta Venus, are o tragere specială către tot ceea ce este frumos și armonios. Persoanele născute în aceasta zodie sunt foarte romantice și juste. Visează la o lume în care toată lumea se înțelege cu toată lumea, iar nedreptățile și crimele nu există. Balanțele au o fire foarte blândă, dar au și slăbiciuni în domeniul sentimental, fiind uneori infidele sau foarte indecise, până în punctul în care le afectează relația permanent.

Scorpionul

Guvernată de planeta Marte, este foarte misterioasă și adesea neînțeleasă de alte semne. Pe de-o parte, are o latură foarte dinamică și pozitivă, în care determinarea, ambiția, loialitatea și creativitatea joacă rolul principal. Pe de alta parte, are și o latură foarte întunecată, în care gelozia, posesivitatea și suspiciunea îi erodează fericirea, latură pe care trebuie să se străduiască să o controleze cât mai bine.

Săgetătorul

este un semn de foc guvernat de planeta Jupiter si este considerat a fi filozoful zodiacului. Are o gândire abstractă si o creativitate ieșită din comun, iar ceea ce îl face cel mai fericit este să exploreze lumea și să adune cât mai multe cunoștințe. Această tendință de a străbate globul în lung si-n lat reprezintă rațiunea lui de a trăi în detrimentul altor părți importante ale vieții, precum dragostea, față de care nativul nu prezintă un interes prea ridicat.

Capricorn

Este un semn al perfecționismului și al ambiției, iar nativii ajung prin propriile eforturi în vârful piramidei sociale, acesta fiind principalul lor scop în viață. Deși sunt conservatori si uneori chiar încăpățânați, Capricornii au o inteligență rece și un pragmatism care îi poartă pe culmile succesului, chiar dacă nu îi avantajează prea mult pe plan emoțional, unde au destul de multe lipsuri. Pe plan amoros, mulți Capricorni au o soartă destul de nefericită. Dacă uită de sentimente și se concentrează numai pe reușitele în carieră sau financiare.

Vărsătorul

Este cel mai rațional, iar spre deosebire de Gemeni și Balanțe, poate să fie destul de distant și detașat. Intelectual și idealist, Vărsătorul vrea să schimbe lumea, să mute munții și, pentru aceasta, susține diverse cauze, fiind activistul zodiacului. Este curios și are o gândire abstractă, fiind interesat mai degrabă de idei decât de fapte. Vărsătorul este foarte creativ și are un stil unic, fiind foarte ușor de scos din mulțime, tocmai pentru că nu îi place să fie inclus în ea. Vărsătorul va fi împlinit doar alături de cineva care consideră că viața nu se rezumă la un cont bancar gras și la a avea cât mai multe bunuri materiale.

Peștii

Sunt persoane visătoare si boeme, fiind influențate de planeta Neptun, o planetă a iluziilor și a supranaturalului. Nativii sunt foarte empatici, sentimentali, plini de compasiune si foarte altruiști. Însă, acest lucru se transformă într-o piedică în calea fericirii lor. Au un potențial artistic foarte ridicat și o viziune idealistă asupra lumii, care însă îi conduce adesea către dezamăgire, motiv pentru care Peștii ajung adesea să evadeze în propria lor lume, uneori chiar prin diverse vicii. Peștii sunt sortiți cuiva care știe când să le ofere sprijin emoțional și care poate să empatizeze cu stările adesea depresive ale nativilor.