Anamaria Vasile

Imaginile de infarct pentru soție! Adrian Minune a îngenuncheat la picioarele amantei și s-a dat în spectacol în fața tuturor, au văzut toți ce făcea! Uite cine e femeia în roșu care l-a înnebunit!

Adrian Minune nu este una dintre cele șapte minuni ale lumii, dar este o voce remarcabilă cu care ne mândrim. Genul care l-a consacrat, maneaua, l-a făcut atât celebru, cât și bogat, menținându-l în topul preferințelor publicului consumator de astfel de ritmuri specific balcanice. Despre el mai știm și că nu înălțimea este punctul lui forte, deși cântărețul nu a fost niciodată complexat că este foarte mic de statură, dimpotrivă, e chiar mândru de el.

Dacă toată lumea știe cum e Adrian Minune când stă în picioare, nu sunt mulți cei care au avut ocazia de a-l vedea în genunchi… Dar nu îngenuncheat! În fața soției, nu de data aceasta, nu a fost în fața lui Carmen, soția și mama copiilor săi. Să fie oare această femeie în roșu amanta focoasă care i-ar fi luat mințile?

Ce s-a întâmplat de fapt? Adrian Minune, se află la o petrecere, unde făcea ce ştie el mai bine, să cânte alături de trupa lui, când la un moment dat, o misterioasă brunetă, decoltată şi îmbrăcată în roşu, a început să se unduiască în faţa artistului. Adrian, vizibil impresionat de nurii brunetei şi de şarmul acesteia, s-a pus în genunchi în faţa ei şi a aplaudat-o la scenă deschisa, cum făcea Suleyman cu cadânele lui din harem, potrivit reporterilor de la spynews.ro.

Dacă idila și conexiunea vizibilă dintre cei doi a continuat și după petrecere, asta nu vă putem spune. Iată câteva imagini: