Anamaria Vasile

Margherita a fost la mall să facă mici cumpărături! Cand s-a intors acasă, părinţii au făcut repede poze şi le-au dat la tv. Cu se s-a intors Margherita acasă

Ieri, Ioniţă şi Viorica de la Clejani au avut parte de o surpriză de proporţii. Margherita s-a întors acasă de la mall cu o sacoşă plină de cărţi! Clejanii au rămas cu gura căscată, dar s-au declarat foarte încântaţi de alegerea făcută de fiica lor.

Ca orice domnişoară, Margherita se întorcea acasă cu pantofi, haine sau alte lucruri specifice. Totul până astăzi. Bruneta a realizat că dezvoltarea personală contează la fel de mult precum aspectul fizic şi a pus mâna pe câteva cărţi şi le-a adus acasă! Pregătită să devină varianta ei cea mai bună, Margherita are parte de tot sprijinul din partea familiei.

Prezenţi în platoul emisiunii „Răi Da Buni”, Ioniţă şi Viorica de la Clejani le-a arătat tuturor fotografia cu fiica lor şi cărţile în braţe. „De obicei se întorcea cu sacoşe pline cu îmbrăcăminte. Acum s-a întors cu cărţi. O sacoşă plină de cărţi. Nu am mai văzut asta de când era la şcoală, că atunci trebuia să ia cărţile de la şcoală. Mi-a zis că vrea să lucreze mai mult la ea, că vrea să devină şi mai bună, şi mai frumoasă, să se dezvolte personal”, a spus Ioniţă de la Clejani.