Anamaria Vasile

Românca din Diaspora care vrea să devină învățătoare câștigă acum 9.000 de euro pe lună din Instagram

O tânără româncă din Diaspora, care s-a îmbogățit practic peste noapte, a uimit prin postările sale provocatoare pe rețelele sociale. Tânăra visează să se facă învățătoare, dar și să aibă apariții în paginile revistelor de specialitate și dedicate adulților. Aceasta reușește să încaseze lunar sume impresionante de bani, din pozele cu ea, pe care le face publice pe Instagram.

Câștigă în jur de 9.000 de euro, pe lună
Românca stabilită în Elveția se numește Suzan Lazăr, iar lună de lună aceasta se laudă cu sume uluitoare pe care i le generează postările de pe rețelele sociale. Contul său de Instagram e unul impresionant, dacă ar fi să ne ghidăm după sutele de imagini, dar și numărul impresionant de fani pe care Suzan îi are. În prezent, șatena de 23 de ani are peste 300 de mii de fani care îi urmăresc postările.

Suzan Lazăr își dorește foarte mult să devină învățătoare, însă profilul ei de activitate nu pare să fie unul care ar fi acceptat prea ușor într-o sală de clasă. Asta deoarece bruneta a mai mărturisit că își dorește să ajungă și în revista Playboy. Românca este stabilită în Basel și a dezvăluit că reușește să se întrețină doar din activitatea de influencer pe rețelele sociale. Pe viitor, plănuiește să se lanseze și mai mult, fiind și o studentă la Pedagogie, deși câștigă în jur de 9.000 de euro, în majoritatea lunilor din an. Aceasta a mai mărturisit că în lunile mai slabe, reușește să câștige doar 2.000 de euro.

„Buzele mele nu erau simetrice. Când râdeam, una era mai sus decât cealaltă”, a mărturisit Suzan Lazăr. „Eu am vrut să arăt altfel de când eram foarte tânără. E regretabil unde se ajunge. Între timp, toți influencerii ajung să arate la fel”, a mai conchis aceasta.