Anamaria Vasile

Roșcată, creață, slabă… nici nu zici că-i ea! Cum arăta Viorica de la Clejani la nunta ei!

Cum arăta Viorica de la Clejani la nunta ei. Acum toată lumea o cunoaște, dar puțini știu cum a fost ea mireasă.

Viorica de la Clejani, care și-a schimbat de mai multe ori look-ul, formează un cuplu, atât în viața de zi cu zi, cât și în plan profesional, cu Ioniță de la Clejani. Au împreună doi copii, Margherita și Fulgy. Dacă acum artista este cunoscută de toată România, puțini sunt cei care știu cum arăta cântăreața de muzică de petrecere cu ani în urmă, când l-a luat pe Ioniță de bărbat.


Cum arăta Viorica de la Clejani la nunta ei. Roșcată și creață

În cadrul unei emisiuni de televiziune au fost prezentate imagini de la nunta Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani, care la un moment dat s-au sărutat în direct. La acea vreme, cei doi nu doar că erau mult mai tineri și mai slabi, ci erau diferiți de felul în care arătau.

Diferența cea mai vizibilă se observă la Viorica de la Clejani, care, în ziua în care s-a măritat, era roșcată și avea părul lung și creț.

“A fost dragoste la prima vedere”, spunea Ioniță de la Clejani despre momentul în care a văzut-o pentru prima oară pe cea care i-a devenit nevastă cu acte-n regulă.

Viorica și Ioniță s-au cunoscut în 1987, pe când aveau 14, respectiv 17 ani, la aniversarea unei mătuși de-a ei unde au interpretat un cântec în duet, dar relația lor a început de-abia 5 ani mai târziu când s-au revăzut la o nuntă.