Anamaria Vasile

„Tata câştiga 85.000 de lei pe lună când o Dacie era 50.000 de lei. Nu ne-a făcut casă, nu ne-a cumpărat maşini…” Ce a făcut tatăl Monicăi Tatoiu cu atât de mulți bani

Monica Tatoiu a declarat răspicat că nu a dus niciodată grija banilor. Monica Tatoiu a făcut dezvăluiri la emisiunea online „E OK să fii vedetă?”. Fosta femeie de afaceri a recunoscut că banii nu i-au lipsit niciodată.

“Mama a fost fată de deţinut politic, tata sârb. Până la 16 ani a fost cumplit, dar tatăl meu, fiu de ţăran, a depăşit asta, era cel mai mare cardiolog.

Tata câştiga 85.000 de lei pe lună când o Dacie era 50.000 de lei. Nu ne-a făcut casă, nu ne-a cumpărat maşini, ne-a dat educaţie. Am făcut pian, balet. Am tablouri pe care le-a primit de la toţi pacienţii lui.

Mi-a dat mistria, restul l-am făcut singură, prin muncă. Nu am avut niciodată probleme cu banii”, a declarat Monica Tatoiu, potrivit okmagazine.ro.

Deşi a călătorit în mai toate colţurile lumii, există şi locuri după care Monica Tatoiu nu se dă în vânt. ”Nu îmi place Los Angeles, mi-am făcut cruce când m-am urcat în avion. În schimb, sunt înnebunită după Vancouver, după Canada. Nu mai sunt actorii anilor ’60, care ştiau puţină filosofie, puţină cultură. Dacă îi iei pe astia de joacă în filmele astea, în afară că divorţează, se căsătoresc, fac copii, care este viaţa lor?

Robert de Niro e cu Trump, altul e împotrivă. Nu au marcat prin ceva, în afară de filme şi caracterele lor. Dacă te uiţi la Meryl Streep şi o compari cu puştoaicele astea îţi dai seama că joacă în altă liga, A şi C.Cum arată Jane Fonda, Sophia Loren şi fetele astea care au celulită la 30 de ani”.

Monica Tatoiu este o fostă femeie de afaceri. Vedeta este căsătorită cu Victor Tatoiu, cu care are un băiat, Victor.