Anamaria Vasile

Test PSIHOLOGIC: Alege cartonul cu ouă așezate PERFECT și îți DEZVĂLUIE care e punctul tău FORTE

Psihologia poate spune multe despre abilitățile, talentele și caracterul unei persoane. Poate că pare ciudat, dar acest lucru se poate distinge chiar și prin modul în care oamenii hotărăsc să așeze anumite obiecte. Pentru aceasta există o întreagă secțiune – psihogeometrie.

Iată un mic test pentru tine, care te va ajuta să aflii care este trăsătura ta de caracter cea mai puternică. Vei avea nevoie de doar un minut pentru a îți aminti obiceiurile obișnuite.

Imaginează-ți că ai 4 ouă rămase în cutie. Cum le vei aranja?

Rezultate

Opțiunea A

Trăsătura dominantă a persoanelor care au ales prima variantă este creativitatea. Dacă re regăsești printer aceștia, trebuie să știi că fluxul mare de idei nu îți permite să poți rămâne într-un singur loc pentru mult timp sau să faci zilnic lucruri plictisitoare. Munca de birou nu este, cu siguranță, pentru tine. Ești genul de om care poate îndeplini chiar și 15 sarcini în același timp, iar totul să iasă perfect. Colegii sunt impresionați de acest talent al tău și cu siguranță sunt invidioși. Reușești să ieși, întotdeauna, în evidentă prin acest punct forte.

Ești capabil să vezi întotdeauna esența lucrurilor și le poți simplifica atunci când este nevoie. Reușești să creezi armonie oriunde te-ai duce. Luminozitatea personalității tale atrage priviri admirabile, garantează interesul și atenția diferiților oameni. Apreciază și dezvoltă-ți această putere! Lumea trebuie să o vadă și să se bucure de ea!

Opțiunea B

Punctul tău forte este mintea logică și analitică. Se pare că ești un organizator înnnăscut. Caracteristicile tale neprețuite – munca grea, metodicitatea și perseverența – ajută la crearea unei structuri armonioase.

O mentalitate analitică te va face un excelent lider sau manager de vârf, în viitor. Pentru a obține succesul cât mai repede posibil, oprește-te atunci când încerci să colectezi mult prea multe informații, într-un timp exagerat de scurt. Doar încrede-te în puterea minunată și unică a minții tale și îți vei putea atinge orice scop.

Opțiunea C

Puterea ta cea mai importantă este flexibilitatea. Tu, ca nimeni altcineva, poți să te descurci în orice situație, chiar și atunci când întâmpini dificultăți, să înveți lucruri noi și să crești, creând o lume frumoasă în jurul tău.
Flexibilitatea minții îți va permite să ieși victorios de pretutindeni. Utilizează-ți abilitățile fizice și abilitățile metodice, combinându-le cu o curiozitate și deschidere spre tot ce este nou. Astfel, în domeniul afacerilor, nu vei putea avea egali.

Opțiunea D

Punctele tale forte sunt determinarea și hotărârea. Abilitățile de conducere, abilitatea de a analiza rapid situația și de a lua decizii te vor ajuta la atingerea țelurilor profesionale. Oamenii din jur sunt atrași de tine, admirând abilitatea de a păstra punctul de focalizare și de a avansa, indiferent de situațiile inconfortabile în care se întâmplă să fii pus.
Abilitatea de a vedea ocazii profitabile în orice, combinată cu încrederea dezvoltată de sine și luarea rapidă a deciziilor, îți va obține tot ce îți dorești.

Tu ce variantă ai ales? Te regăsești în descrierile oferite?