Anamaria Vasile

Ce simbolizeză lucrurile pe care le visăm cel mai des

Topul simbolurilor din vis – Visele reprezintă modul în care noi procesăm informația din viața reală, fie că vrem sau nu să acceptăm asta. Totuși, de cele mai multe ori ne apar în vis simboluri, destul de greu de descifrat, așa că ne trezim a doua zi cu gândul: „Oare ce a vrut să însemne visul acesta?”

Dacă și tu vrei să deslușești simbolurile apărute în vise, avem un ghid complet!

Topul celor mai des întâlnite simboluri în vise!

Vârsta

Dacă visezi că ești tânăr, înseamnă că ai pierdut oportunități importante în viață. Dacă te visezi mai bătrân, înseamnă că este posibil să ai probleme de sănătate. Dacă visezi vârstnici, cu siguranță vei avea noroc.

Apocalipsa

Indiferent care ar fi scenariul, prin care vezi sfârșitul lumii, acesta este un semn al vulnerabilității sau al noilor începuturi.

Bebeluș

Atunci când visezi bebeluși, înseamnă că te așteaptă noi începuturi, cu precădere în viața sentimentală.

Ești urmărit

Dacă visezi că te urmărește cineva, cel mai probabil încerci să eviți o situație din viața de zi cu zi sau încerci să ascunzi un secret.

Nu poți vorbi

De cele mai multe ori, în aceste vise încercăm să strigăm „ajutor!”, însă nu reușim. Este posibil să îți fie teamă să îți exprimi propriile păreri.

Șofatul

Atunci când visezi că șofezi, încearcă să îți amintești cât mai multe detalii, deoarece secretul este ascuns în spatele lor. Acea mașină ești tu, iar elementele pe care le vezi pe drum interferează cu viața ta reală.