Anamaria Vasile

Cum arăta Brigitte Pastramă în perioada în care a stat după gratii! Era blondă şi fără operaţii. GALERIE FOTO

Brigitte Pastramă este una dintre cele mai controversate femei din showbiz-ul românesc de ani de zile. Trecutul ei a fost adus adesea în discuţie, iar despre perioada în care a stat după gratii, deşi mulţi ştiu de existenţa acestui moment, puţini îşi amintesc de ce a fost condamnată şi mai mult, cum arăta pe atunci! Vă spunem şi vă arătam… Atenţie, e de nerecunoscut!

În anul 2003, după ce a rămas văduvă în urma decesului afaceristului Octavian Sfăt, Brigitte a fost arestată pentru lipsire de libertate şi tâlhărie. Atunci, bruneta l-a sechestrat în birou împreună cu alţi indivizi pe unul dintre administratorii afacerilor sale care îi datora un miliard de lei vechi şi 5.000 de euro. Bărbatul a ieşit de acolo bătut crunt.

„Chiar îmi aminteam că atunci când am fost arestată, la două luni după moartea primului meu soț, am gătit în penitenciar, pentru peste 100 de gardieni. Am fost închisă și ca să pot ieși mai repede afară, am lucrat la popotă”, povestea în urmă cu ceva vreme Brigitte Sfăt.


Doi ani mai târziu, în 2005, Brigitte a părăsit Penitenciarul de Maximă Siguranţă din Timişoara ca o vedetă de la Hollywood: cu o fustă mini de blugi, un corset şi o haină de blană cu imprimeu leopard.

Din nou liberă, Brigitte a vrut să înceapă o viaţă nouă, a început să-şi schimbe look-ul uşor, uşor şi a realizat un set de fotografii provocatoare cu care a înnebunit toată România.

În 2010, când era deja mama a doi copii, l-a cucerit pe fostul mare tenismen Ilie Năstase, iar povestea lor de dragoste a fost ani buni subiect principal de discuţie în lumea mondenă. Acum, Brigitte este căsătorită cu Florin Pastramă, cu care a şi încercat să facă un copil. Din păcate, vedeta a pierdut sarcina în vara acestui an.