Anamaria Vasile

Veşti noi despre starea de sănătate a lui Cătălin Botezatu. Designerul a vrut să se ştie de la el

Veşti noi despre starea de sănătate a lui Cătălin Botezatu. După ce a fost operat, zilelele trecute, pentru a-i fi extirpată o tumoră, acum, designerul a împărtăşit cu fanii noi detalii despre starea lui de sănătate.

Veşti bune despre Cătălin Botezatu
Astfel, veştile sunt bune în ceea ce priveşte starea de sănătate a lui Cătălin Botezatu. Dacă în weekend imaginile postate de acesta i-au cam speriat pe fani, ei bine, de această dată lucrurile se schimbă. Cătălin Botezatu pare din ce în ce mai bine, iar uşor-uşor, lucrurile vor reintra în normal în viaţa sa. Cătălin Botezatu se află în continuare sub supravegherea medicilor din Turcia, acolo unde s-a operat, dar totul pare a fi bine.

Ce-i drept, zilele trecute, fanii s-au cam speriat de felul în care designerul arăta, dar acum situaţia s-a schimbat. Cătălin Botezatu pare mult mai vesel şi, ştiţi cum se spune, starea de spirit se vede pe chip, iar Cătălin Botezatu arată bine, ceea ce nu poate decât să ne bucure.

Ba chiar s-a fotografiat în timp ce se relaxa la masă, într-un peisaj de vis. Cătălin Botezatu a transmis şi un gând bun pentru fani, conştient fiind de dragostea pe care o primeşte din partea lor. „Bună dimineaţa!☕️ Vă doresc o săptămână plină de realizari!😘❤️🙏”, a scris Cătălin Botezatu pe Instagram.

Cătălin Botezatu, declaraţii despre starea sa de sănătate
„În ceea ce mă priveşte îmi revin încet, dar sigur, am facut un nou control la şi în curând totul va intra în normal! Mulţumesc încă o dată celor care mi-aţi scris mii de mesaje şi sunt fericit că nu m-aţi uitat!❤️❤️❤️🙏🙏🙏🙏”, a scris Cătălin Botezatu pe Instagram.