Anamaria Vasile

Nu te-ai fi gândit la asta! Cum o cheamă în realitate pe Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu este, fără doar şi poate, una dintre cele mai controversate, dar şi îndrăgite femei din showbiz-ul românesc. Întotdeauna a ştiut să se facă remarcată şi a spus lucrurile pe nume, oricât de dur ar fi sunat. Toată lumea crede că numele ei din buletin este „Oana Zăvoranu”. Ei bine, nu!

Actriţă, cântăreaţă şi moderatoare de televiziune! Oana Zăvoranu le are pe toate! Dacă în România toată lumea ştie că bruneta nu mai are nevoie să se prezinte, vă spunem acum că şi peste hotare este destul de cunoscută.

Cu toate acestea, toată lumea crede că numele ei din buletin este „Oana Zăvoranu”. Adevărul este că, numele dat la naştere vedetei este Ioana Zăvoranu.

Bruneta, în vârstă acum de 46 de ani, şi-a început cariera în anul 2000, după ce, la sugestia unor amici, s-a prezentat la un casting pentru postul de prezentatoare al unei emisiuni. Apoi, doi ani mai târziu, a primit şi primul rol într-un serial de televiziune şi la scurt timp, într-un film italian.

Când a interpretat rolul Eugeniei Modigliani, în filmul italian Modigliani, vedeta a urcat pe culmile succesului atât în România, cât şi peste hotare. Activitatea ei profesională nu s-a oprit aici, ci Oana Zăvoranu a fost distribuită şi în două telenovele. În anul 2005, s-a întors din nou la cârma unei emisiuni, iar doi ani mai tâziu, era moderatoarea alteia!

N-a stat departe nici de scenă! Oana Zăvoranu şi-a lansat albumul de dubut în vara anului 2007 şi, la scurt timp, a realizat o emisiune care a avut un succes incredibil.

Pe plan personal, Oana Zăvoranu măritată timp de 7 ani cu Pepe. Alex, actualul soţ al Oanei Zăvoranu, în vârstă de 33 de ani, este şi el tot la cea de-a doua căsătorie şi are un băieţel. Acum, vedeta poate fi urmărită în serialul „Sacrificiul” de la Antena1.

Controverse? Multe, multe, multe! Unul dintre cele mai mediatizate scandaluri în care a fost implicată Oana Zăvoranu are legătură cu Mărioara, mama ei. Cele două s-au certat mult timp pe averea de 60 de milioane de euro. De asemenea, şi scandalul cu vrăjitoarele care i-au făcut zile negre.