Anamaria Vasile

Îți mai aduci aminte de Roxana Vancea cum arăta în trecut? A trecut de la „grăsuță” la o adevărată bombă-sexy, după care toți întorc capul. GALERIE FOTO

Roxana Vancea este, fără doar și poate, una dintre cele mai sexy și mai dorite femei din showbiz. Cu o singură privire pare că poate pune la pământ întreaga suflare masculină atunci când intră într-o încăpere.

A fost o vreme când Roxana Vancea nu avea corpul tonifiat de acum și, deși avea forme care le făceau geloase pe multe domnișoare, transformarea este cu siguranță una notabilă.

De ceva timp, Roxana Vancea lucrează intens la sală, sub atenta supraveghere a unui instructor de fitness, iar rezultatele sunt incredibile. Chiar fosta asistentă a publicat pe Instagram mai multe colaje cu fotografii în care apare în diferite perioade din viața ei.


Și nu s-a jenat niciodată să se arate în toată splendoarea, ba chiar este bine-cunoscut faptul că adoră să îmbrace haine cât mai decoltate, care arată cât mai multă piele. Chiar recent au surprins-o paparazzi Spynews.ro în timp ce încerca să schimbe uleiul de la mașină, iar ipostazele sunt de infarct

Iubește din nou
Roxana Vancea se iubește de ceva timp cu Dragoș, un cunoscut sportiv. Inițial, bruneta nu a vrut să dezvăluie foarte mult despre relația ei, însă de ceva vreme postează frecvent poze cu alesul inimii sale, semn că lucrurile sunt foarte serioase între ei. Roxana Vancea i-a făcut și o declaratie de dragoste iubitului său, pe Instagram. „Așa arată fericirea”, a scris Roxana Vancea, pe Instagram.