Anamaria Vasile

Roxana Vancea, îndrăgostită până peste cap! Ipostaza tandră care i-a „topit” pe admiratori

De ceva vreme, Roxana Vancea și-a găsit din nou fericirea în brațele (de altfel foarte musculoase) ale unui bărbat extrem de bine cunoscut în lumea celor care iubesc sportul. Deși vedeta l-a ținut bine ascuns la început, iată că acum a adoptat o altă abordare și este extrem de bucuroasă să-și poată împărtăși povestea de dragoste cu toată lumea.


De aceea, paginile de socializare ale Roxanei Vancea s-au transformat, încet-încet, într-un loc în care să își strige fericirea. Sunt multe poze în care apare alături de Dragoș, bărbatul care a cucerit-o, spre bucuria prietenilor virtuali.

Roxana Vancea, gesturi tandre cu iubitul
Chiar recent, vedeta a postat o nouă fotografie în care apare într-o ipostază extrem de tandră cu „iubițelul” ei. Cei doi sunt strânși îmbrățișați, iar alături stă scris: „Brațele astea 🤤🤤❤️”. Pentru că, da, cei doi au în comun o foarte mare pasiune a fostei asistente TV: sportul. Și, ce putem spune, acest lucru se vede în fizicul ambilor porumbei.

View this post on Instagram

Those arms 🤤🤤❤️ @dragos_syko

A post shared by Roxana Vancea (@roxanavancea) on

Imaginea a strâns rapid aprecieri din partea urmăritorilor Roxanei Vancea, semn că bucuria ei este contagioasă și oamenii sunt fericiți să vadă că iubește din nou.

Cine este iubitul Roxanei Vancea
Iubitul nou al Roxanei Vancea se numește Dragoș și este o prezență bine cunoscută în lumea sportului. Are un cont de Instagram cu aproape 800 de mii urmăritori, care sunt atent cu ochii pe el și pe diversele lui rutine din sala sport. Arată demențial, lucru de la care ne și așteptam având în vedere cât de bine „sculptată” este și Roxana Vancea.