Anamaria Vasile

Uau! Cum arăta Delia la începutul carierei. S-a schimbat complet. GALERIE FOTO

Delia este una dintre cele mai iubite artiste de la noi. Întotdeauna şi-a uimit fanii cu vocea, dar şi cu apariţiile excentrice. Ea a reuşit să se menţină în topuri încă din anul 1999, atunci când a cunoscut succesul cu trupa N&D.

Delia Matache, cunoscută de toată lumea sub numele de scenă Delia, face furori şi după 20 de ani de carieră! Artista nu s-a dat înlături de la nimic, nu a spus „Nu” noului şi a ţinut pasul cu moda. Concerte, apariţii… totul se apropie de perfecţiune, spun fanii în comentariile de pe reţelele de socializare.

Artista şi-a făcut debutul în muzică în anul 1999 alături de Nicolae Marin, cu care a format trupa N&D. Un an mai târziu, chiar la vârsta majoratului, Delia a scos primul clip, Loredana Groza fiind persoana din spatele versurilor şi a melodiei.


Până în anul 2003, numele trupei N&D era pe buzele tuturor. Din acel an însă, Delia a hotărât să înceapă o carieră solo. Şi a şi făcut-o! Din 2003 şi până în prezent, Delia se bucură se un succes fantastic, toate piesele pe care le scoate ajungând în topuri.

Acest lucru se vede cu ochiul liber şi după maşina pe care o conduce! Delia Matache deţine acum un bolid de lux, un exemplar roşu care a costat 45.000 €. Însă, mereu a spus că nu foloseşte maşina prea des şi că preferă să meargă pe jos! De-a lungul timpului, s-a ales cu multe amenzi după a călcat acceleraţia.

Pe plan profesional, Delia este căsătorită cu Răzvan Munteanu încă din 2012. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, dar artista a dat de înţeles de multe ori că nu-şi doreşte să devină mamă prea curând.